Suunniteltu ja valmistettu Nantesin alueella, valmistettu ruostumattomasta teräksestä, jotta lihan leikkaaminen kypsennyksen jälkeen olisi helpompaa. Kansi on valmistettu pyökistä, toimitetaan käsittelemättömänä pöytäesittelyä varten suolalle ja pippurille tarkoitettujen astioiden kanssa, ja sen on valmistanut vammaistyöntekijöiden ryhmä ESAT:ssa. Koko setti on huolellisesti pakattu eleganttiin kraft-laatikkoon, joka on koottu ESAT:ssa ja koristeltu Tridensin graafisella ilmeellä. Ohjeet löytyvät laatikon sisältä. Se esittelee virtaviivaisen muotoilun, joka tarjoaa täydellisen otteen tehokkaaseen ja väsyttämättömään leikkaamiseen. Suunnittelija on Michel Chaillou (d’Attrait Design), sama suunnittelija, joka on vastuussa La Fourchette Tridensista. Valmistettu kokonaan Ranskassa Claude Dozormen yrityksessä, joka on mestariveitsentekijä ja Elävän Perinnön Yritys (EPV), joka sijaitsee Thiersissä.
Paino: 2 kg
Viimeistely: Käsittelemätön, Harjattu
Kahvan pituus 9,9 cm, terän pituus 7,5 cm, kokonaispituus 17,4 cm, paino 114 g
Tässä kompaktiin yhden käden käyttöön tarkoitettuun veitseeseen Herbertzilta kuuluu kahva, joka on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä, johon on upotettu kauniita Pakkaholz-elementtejä. Molemmin puolin sijaitsevan avausnapin avulla voidaan avata ruostumaton terä, joka on valmistettu 420 teräksestä. Liner Lock -mekanismi pitää terän lukittuna auki ollessaan.
Kahvan pituus 9,9 cm, terän pituus 7,5 cm, kokonaispituus 17,4 cm, paino 114 g